Επιλογή Δικηγόρου Εργατολόγου

Επιλογή Δικηγόρου Εργατολόγου – Προχωρήστε με σχέδιο

Νομικά

Η λήψη απόφασης για ένα θέμα αγωγών μπορεί να είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Το πιο σημαντικό, όταν πρόκειται να επιλέξετε τον καλύτερο δικηγόρο για να σας εκπροσωπήσει. Τα ζητήματα που αφορούν την απασχόληση αντιμετωπίζονται με χρήση αστικού δικαίου. Το τεράστιο έργο είναι να αναζητήσετε έναν δικηγόρο εργατολόγο που ασκεί το αστικό δίκαιο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν δικηγόρο εργασίας για να σας εκπροσωπήσει.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν επιλέγετε δικηγόρο.

1. ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΑΣ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσδιορίσετε εάν η περίπτωσή σας είναι υπόθεση απασχόλησης. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα ζήτημα που παρουσιάστηκε στο χώρο εργασίας σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα θέμα ανάμεσα σε εσάς και τον εργοδότη. Το επόμενο βήμα που θα κάνετε είναι να προσδιορίσετε τον τύπο του δικηγόρου που χρειάζεστε εάν πρόκειται για δικηγόρο υπεράσπισης που εκπροσωπεί τον εργοδότη ή για δικηγόρο εργασίας που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους.

2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Πριν εγκατασταθείτε σε έναν συγκεκριμένο δικηγόρο, είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν αυτός ο δικηγόρος είναι έμπειρος. Πρέπει να καταλάβετε ότι ορισμένα δικηγορικά γραφεία ασχολούνται μόνο με ορισμένους τομείς σχετικά με το εργατικό δίκαιο. Υπάρχουν δικηγορικά γραφεία που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση υποθέσεων απασχόλησης. Το καλύτερο θα ήταν να αναζητήσετε έναν εργατολόγο που να έχει αρκετή εμπειρία σε υποθέσεις που σχετίζονται με τη δική σας.

Διαβάστε  Τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα

3. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.

Θα ήταν καλύτερο εάν επιλέξετε μια εταιρεία οι υπηρεσίες της να είναι υψηλής ποιότητας και προσιτές. Τέτοιες υπηρεσίες περιλαμβάνουν δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες. Τέτοιες εταιρείες σας επιτρέπουν να έχετε μια προσωπική συνάντηση με τον δικηγόρο και να συζητήσετε τα θέματα της υπόθεσής σας. Ο δικηγόρος θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει την υπόθεσή σας με λεπτομερή τρόπο και να σας πει εάν μπορεί να τη χειριστεί.

4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Ψάξτε για δικηγορικά γραφεία που δίνουν μια πιθανή αμοιβή. Η προσφορά μιας έκτακτης αμοιβής σημαίνει ότι ο δικηγόρος απασχόλησης θα αποδεχθεί την υπόθεσή σας μόνο εάν είναι βέβαιος ότι θα κερδίσει. Αυτά τα δικηγορικά γραφεία είναι πάντα επιμελή στις υποθέσεις που εργάζονται. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολούνται με δίκες, είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν ή θα διευθετηθούν. Θα ήταν καλύτερο να τηλεφωνήσετε στα γραφεία τους και να ρωτήσετε εάν κάνουν αγωγές για ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

5. ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΙΑ

Θα ήταν καλύτερο να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα είναι όλα τα δικηγορικά γραφεία πρόθυμα να δικαστούν. Κάποιες από τις υποθέσεις που τους ανατίθενται τις διευθετούν πάντα. Προτού συμφωνήσετε να προχωρήσετε τον δικηγόρο εργατολόγο, ρωτήστε εάν ο δικηγόρος είναι πρόθυμος να πάει σε δίκη ακόμα κι αν δεν συμβιβαστεί. Το να αποφασίσετε να κάνετε μήνυση σε μια εταιρεία του εργοδότη σας απαιτεί πλήρη δέσμευση προς τον πελάτη και τον δικηγόρο επίσης. Μην βιάζεστε. Αφιερώστε χρόνο και βρείτε άλλους τρόπους επίλυσης του ζητήματος. Ποτέ μην υπογράφετε ένα πρόγραμμα διατήρησης στο διαδίκτυο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *